Helgen som gått !!

I fredags va barnen på dagis ifrån 9.30-15.30. Jag hade varit så duktig o klätt på dom för att vara ute på en gång. Och när vi kom dit så va det inte en kotte ute. När vi kom in var fröknarna i full gång med att pyssla på och byta gardiner. Så det var bara att klä av dom alla kläder igen :-)
Jonas hämtade dom när han slutade. Och allt hade gått bra. Dom hade sovit som 2 ljus båda 2. Hampus i spjälsängen o Frida på en madrass på golvet med Bamse.
Kvällen blev mkt lugn.....Tog det lugnt efter en arbetsdag!

I lördags så blev det först en god frukost tillsammans. Innan vi tog o duschade allihop. Och fixade i ordning oss för att åka till Inger i Utansjö. Hon hade öppet hus för hon fyller 60 år på tisdag.
Så vi sammanstrålade med farfar o Dessan. Där blev det en hel del folk o mycket god buffe mat o efterrätt.
När vi kom hem så fixade Jonas i dataskrubben o jag o Frida myste o kolla på film o Hampus vila. Vid middagstid så beställde vi pizza. Sen blev det en mycket lugn kväll.

I söndags blev det först lite familjemys i sängen innan vi klev upp. Efter det gick vi ner o åt lite frukost för att därfefter göra oss klara för att åka till birsta en sväng. Det var en del som skulle inhandlas bland annat till dataskrubben.
Och på barnens hus blev det en Bamsefilm, Bamseglas(=plast),Bamsetallrik, Bamseunderlägg. Frida blev helt exstas när jag gav henne underlägget.
Tänk att man kan va så galen i Bamse.......... 

                             
Idag har dom varit på dagis mellan 8-11. Idag hade dom varit o plockat äpplen o Frida hade varit så duktig o gått hela vägen dit. Men tebax hade hon fått åka vagn med lillebror. När vi hade käkat lunch tillsammans så blev det sovtajm. Hampus va jättetrött men Frida låg vaken i vanlig ordning.
Medans dom sov så fortsatte Jonas i dataskrubben o jag stack i väg o handlade.
Kl.14.30 var det dags för BVC besök för lilleman. Då fick vi träffa våran nya Bvc sköterska. Våran förra har slutat. Tragiskt men sant. Hon va guld värd. 
Strax efter 17 så åkte vi ner till Jonas på jobbet med matlåda.
Nu ligger dom små liven o sover o jag tar det lugnt. Ska strax kolla på Idol.

Kram kram alla vänner!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0