Lillprinsen!!!

Grattis Hampus på din 10 månadersdag.
Om 2 mån så blir det kalas med tårta o presenter.
Kram kram

Påskhelgen !

Så då var påskhelgen över för detta år.......
5 dagar utan arbete för både mej o jonas........

Skärtorsdagen:
Skärtorsdagen så hade vi lite familjemys i sängen innan vi gick ner o duscha allihop. Sen bar det iväg till Dollarstore för att köpa näsdukar o kolla in arbetskamraterna som var utklädda till påskkärringar o påskgubbar. Kul o se allas utklädnad. Dom var så söta så:-)
Därefter bar det iväg till mormor o morfar i Långsele. Hampus o  Fridas morfar fyllde nämligen 60 år en dag som denna."Grattis grattis"
Så där var det fullt hus från 10 på morgonen till runt 20 tiden på kvällen. Det kom o gick folk hela tiden.
Och jag försökte hjälpa mamma hela tiden med disk, dukning o fika m.m. Tro att hon va glad över all hjälp hon fick. Sen försökte jag hinna med o filma o knäppa lite kort åt pappa oxå.
Sen passade vi på att hälsa på farfar Ola o Dessan på vägen hem. När vi väl va hemma så somnade barnen ovaggade tillsömns. Det hade varit en lång dag med lite sömn o mkt folk.

Långfredagen:
Återigen lite familjemys på morgonen. Mysigt mysigt!!! Sen tog vi bilen in på stan. Först tog vi en fika på konsum fiket. Sen så blev det lite middagshandling innan vi begav oss hemöver.
När vi kom hem blev det sovstund för Hampus o Frida. Så vi passade på att käka middag innan dom vaknade. Jonas gjorde varsin supergod nachotallrik:-)Mums mums.
Därefter fick dom små lite käk. Sen klädde vi oss för en prommis för de va så fint väder ute. Solen tittade fram. Skönt med en kvällsprommis.

Påskafton:
Idag skulle vi få besök av min mormor o moster. Men när dom kom så hade dom min mamma o pappa med sig oxå. Trevligt trevligt!!! Så då blev det kladdkaka o grädde. Gott gott.
O Frida fick prova sandalerna som vi skickat efter med moster min ifrån sthlm. Sen efter fikat så började Frida o skulle gå med lära gå stolen. Så hon gick från diskbänken mot bordet. Framme vid bordet så skulle hon backa. Så när hon kom fram dit så sa hon alltid"backa backa". När hennes nalle spela så stannade hon upp o började dansa lite.
Hon såg superkul ut. vi skratta o nöjt av att se henne.

Påskdagen:
Innan vi for till mormor min på middag. Så blev det en prommis i det underbara vädret med farfar Ola o Dessan. Barnen fick äta mellis ute. Mysigt !!!Sen gick Frida en hel del med Dessan. Hon höll i ett finger på Dessan. Hon va jätteduktig.
Efter prommisen så for vi till mormor Signe som hade besök av moster AnnaCarin o kusin Dennis. Där blev det middag med dom, Bergmans, mamma o pappa min. Annacarin hade lagat supergod mat. Lax på norrlandvis o Päroncake till efterrätt. Efter maten så va jonas ute med frida en stund. Hon skulle gå runt huset. Det blev ett ex antal varv innan hon gav sig.

Annandag påsk:
Idag efter frukosten så begav vi oss ut i det fina vädret. Helt underbart härligt att slippa vintervädret.....våren börjar komma till oss!!!!
Frida gick o höll i Jonas i fingret tills vi kom ut på vägen. Då fick hon hoppa i vagnen. Då blev hon skitsur!! Sen fick hon gå en sväng inne på stan. På stan blev det först en tur in på konsum för att handla present till lilla Signe som kom till världen den 14 mars.Det blev ett paket blöjor, tvättlappar, en flaska baby wash.
Sen begav vi oss till Camilla, Krister, Noel o Signe. Där blev det lek o gofika.

Sen när vi kom hem o hade ätit middag så gick vi ut en sväng till. Frida gick o höll jonas i fingret. Då stöp hon på uppfarten våran. Så hon satte sig på knä o blev lerig på benen. Vi tog en kort prommis mot Latbergshallen o tebax hem. Kort för oss men lång för Fridas små ben. På vägen då stannade hon flera gånger o skulle titta på leran på benen.
På vägen tebax så släppte hon Jonas finger ibland. Då pep hon o grina o blev tjurig. Hon rörde sig inte ur fläcken, men till slut locka jonas fram henne några steg till hans finger. väl hemma igen blev det ett bad för dom små o därefter den erfterlängtade vällingflaskan. Sen blev det God natt!!!!!!

Hoppas ni haft en bra påsk allihop!!!
Kram kram

31 mars!!!!

Ja då har mars månad sprungit iväg o det har hunnit bli 1 april. Se upp så du inte blir lurad.......hihihi

Idag har jag jobbat mellan 7-14. Har varit bra med folk i farten så här i början på veckan.Kul när det är lite tempo.....
Efter jobbet for jag hem o hämta jonas o skjussa han på jobbet så jag fick ha bilen. Skulle ju fara o lämna Frida hos mormor o morfar i Långsele. Så eftermiddagen bestod av att packa till Frida o ge henne o Hampus käk innan vi skulle bege oss uppöver.

Innan Långsele så titta vi förbi farfar o Dessan en sväng oxå. Efter det så blev det Långsele.
Väl framme där så var det kvällskäk för barnen. Hampus fick lite gröt o Frida "Lell". Mamma, pappa o jag tog en fika. Sen for jag o Hampus hem. O Frida gjorde sig i ordning för sängen. Innan vi for så fick hon kissen o filten av mej. Hon börja genast o mysa med dom på en gång. Därefter gick Frida o mormor iväg till sängen o vi for hem.
Känndes lite konstigt att bara ha en unge med sig hem.

Så nu är det packat o klart för att bege oss av mot Uppsala o Akademiska sjukhuset imorron den 1 april.
O snart kommer Jonas hem oxå.......
Sov så gott alla och kram på er

RSS 2.0