Fullt upp!!

Fy på mig!!
Ha inte skrivit nått på hela veckan.......
Har inte haft ork o skrivit nått det har varit tidiga mornar o jobba hela dagarna. Hem o käka middag me familjen o umgås med barnen en stund innan läggdags. Sen vill man bara koppla av. Så då har man inte haft nån motivation för att skriva nått här.
 
Va ledig i måndags så då blev det kort dag för barnen på dagis. Va meningen att jag skulle jobba tisdag 7-14, ons 7-16 o lör 12-15. Men i måndags fick jag sms av chefen som undra om jag kunde jobba till 16 på tis. "Självklart, jag är inte omöjlig skrev jag tebax".
Sen frågade jag chefen på onsdag em om jag behövdes på tors o fre. Jo de lär nog behövas sa hon, för en del va sjuka o så. Så då blev det 7-12 på tors eftersom jag skulle få främmande. O fre 7-16.
Och idag skulle jag bara jobba 12-15, men det va så sjukt mycket folk hela dagen så jag blev kvar till 16.30.
Härligt när det är högt tryck i kassorna hela dagen!!!!

Sen kan jag berätta att den 18 nov ska barnen ha maskerad på dagis. Kul kul!!!!!
Så en kväll satt jag o spana på Lindex hemsida o fick syn på Bamse pyjamas. Kanon tänkte jag. Denna blir perfekt på Frida. Så jag bad mamma min o köpa ut till Frida o Hampus. Det kommer att bli helt perfekt till en Bamsetokig tjej som Frida :-) Hon lär väl säkrt inte vilja ta av sig den.....hehe.


                                       
Ikväll ha jag haft besök av min jobbarkompis Angelica. Vi har tagit de lugnt o kollat på Singing Bee o Dansbandskampen.
Och imorron ska vi till Långsele o besök morfar o farfar på Fars Dag. Min mormor o syster med familj kommer även till Långsele. Trevligt o samlas allihopa.

Kram kram alla vänner !!!

RSS 2.0