Ny vecka framför oss

Ja då var det måndag igen då. Veckorna bara springer iväg känns det som!!!

 Idag har det varit jobb för min del mellan 7-14. Hampus skulle på bvc kl.13.15 för vägning o mätning. Så Jonas klev upp o skjussade mig imorse. Så då fick dom ta bilen in. Sen kom dom o hämtade mig då jag slutade.
Då var klockan så pass mycket att det var bara för Jonas att åka hem o lämna av oss. Så han fick ta bilen o fara o jobba.Han kommer hem 00.30 då vi ligger o sover.

Hampus o Frida fick ta en sen lunch o sovning när vi kom hem. Sen åt jag o Frida lite ris, grillad kyckling  o bea sås. Frida mumsade i sig mestadels kyckling som hon doppade i såsen. Dopp dopp!!!Det verkade vara en favorit.
För Hampus blev det lasange........
Efter maten blev det lite lek medans jag diskade. Båda 2 gillar att vara i skafferiet o kolla läget. Förra veckan hittade Frida hårda tacobröd där, som hon stod o mumsade i sig. Sen hittade vi bara en tom låda där.
Nu ska vi softa lite vid tvn innan det är läggdags. Ska se hur det går om Frida accepterar läggning utan välling o tutte ikväll oxå. Igår fick hon macka o mjölk till kvällsfika. O de gick hem. Sen fick hon lägga sig utan tutte. Hon låg o surra ett bra tag men till slut så somna hon. Tycker att hon har bitit sönder så många tuttar på sistone.

Ha de bra......Kram på er alla



Lillprinsen våran !!!!
(Bilden är tagen i Februari)

Fredag-Lördag-Söndag

Här kommer en liten summering av den gångna helgen!


FREDAG  !!!
I Fredags var jag, Hampus o Frida på Öppnis. De va ett tag sen vi va dit nu. Ha inte velat gå när dom har varit snuviga o magsjuka. Men i fredags spattserade vi dit. Gick hemifrån vid 9 tiden o kom hem igen vid halv 3 på eftermiddagen.
Denna gång var det en tjej från bibblan där o informerade om småbarnsböcker. Och gav förslag på bra böcker vid denna ålder.
Frida hade verkligen kul. Hon brydde sig inte alls att jag o Hampus var med. Hon utforskade stället själv. Hon hittade även bilen hon bruka köra.
Efter boktipsen så var det dags för sångstund. Frida hade fullt upp med att kolla in alla som sjöng.

Sen blev det lunchdags. Det blev gröt för Hampus o Frida fick 2 pannkakor som jag köpte på öppnis. Det sopade hon i sig. Pannkaka är en favorit maträtt.
Efter maten blev det lite mer lek. Sen när jag sa till Frida att vi skulle gå hem så ville hon absolut inte gå. Då höll hon på att kolla i lådan med alla böcker. Till slut fick jag bära henne ut till bvc där vi skulle klä oss.

Frida på Öppnis!!!!



Tog en sväng in på Konsum innan vi gick hemöver. Då mötte vi Sandra, Hugo o Viktor. Dom skulle gå o fika på fiket vid Konsum. Så dom fråga om vi ville haka på. Så vi tog en fika med dom innan de bar iväg hemåt. Trevligt trevligt......
Frida fick krämbulle med socker på.......Sen satt hon o spreta med fingrarna för då hade hon fullt med socker på händerna. Även runt munnen......såg rätt rolig ut.

Vid 18tiden bar det iväg till Pedde, Carro o Emil. Där blev det Pizza o Let`s dance final. Mycket trevlig kväll. Det gör vi gärna om fler gånger.


LÖRDAG!!!
I går va vi till mormor o morfar i Långsele. Där blev det gofika först när vi kom. Sen lekte barnen en stund o vi kollade in skidskytten. Sen fick Hampus käka o lägga sig en stund. Han somnade skönt på mormor o morfars säng. Sen blev det käk som mormor hade lagat. Gott gott!!!!

Efter maten bar det iväg till Stina , Jonas o Ella. Barnen lekte en stund medans Stina kollade på kläder som Frida ha haft. Jag skulle sälja iväg lite tjejkläder som Frida haft. Så Stina gjorde några fynd ialla fall.
Slutligen så blev en fika hos Farfar o Dessan innan det bar iväg hemöver.
Det blev en heldag ute på vift.....Barnen somnade gott i bilen på vägen hem.!!!!!


SÖNDAG!!!
När jag vaknade imorse kom jag på att vi glömt ställa om klockorna innan vi gick o la oss. Så när jag vaknade fick jag vrida fram klockan en timme.
Vi låg hela familjen i sängen en stund o funderade på vad vi skulle hitta på en dag som denna. Jag kom med förslaget att vi skulle fara o bada. De va ett tag sen..... Så idag blev det bad!!!!
Så Jonas gav Hampus o Frida gröt innan vi for o jag packade ihop badgrejjer för oss allihop. Sen bar det iväg till Paradisbadet. Hampus somnade i bilen så han va på g när vi kom fram. men Frida sov nog inget vad jag vet.
Väl framme så gick Hampus o Jonas in till sig o Jag o Frida in till oss. Som vanligt blir ju grabbarna klar först!!!!!
Så det blev bad i barnbassängen först. Superskönt 35 grader i vattnet!!! Frida va lite avvaktande först men till slut tinade hon upp o började utforska bassängen.  Vi passade även på att bubbla lite emellanåt......Barnen bara njöt i bubbelpoolen. Frida ville först inte kliva ur barnbassängen! Så efter säkert 2 timmars badande så packade vi ihop. Då var barnen rätt nöjda, även vi.


Hoppas att ni haft en bra helg......Kram på er alla


RSS 2.0